X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë është një iniciativë vullnetare e disa intelektualëve, të cilët, të nxitur nga problemet me të cilat përballet shoqëria jonë në përgjithësi dhe musliamanët në veçanti, e kanë parë të nevojshme hapjen e një platforme online ku të trajtohet me profesionalizëm problemi i Islamofobisë, racizmit dhe gjuhës së urrejtjes ndaj komunitetit Musliman Shqiptar e më gjerë.

Referenca të tjera

InSpot

InSpot
(Klientet Tanë)

LipjaniNews Medie Sh.P.K

LipjaniNews Medie Sh.P.K
(Klientet Tanë)

Boriçi Auto

Boriçi Auto
(Klientet Tanë)

Molla Store

Molla Store
(Klientet Tanë)


Top