X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Radio Ahireti

Faqja kryesoreReferencatKlientet TanëRadio Ahireti
Kategoria: Klientet Tanë
Faqja e internetit të rishikimit

Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Radio Televizoni Ahireti është Medium islam në Gjuhen shqipe që filloi punën e tij në prill 2015 Radio Televizoni  Ahireti Synon Përhapjen e Diturijes Fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës.

Referenca të tjera

DSK Agentur

DSK Agentur
(Klientet Tanë)

FREDI-ORNELA

FREDI-ORNELA
(Klientet Tanë)

Flash News Sh.P.K

Flash News Sh.P.K
(Klientet Tanë)

LipjaniNews Medie Sh.P.K

LipjaniNews Medie Sh.P.K
(Klientet Tanë)


Top