X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)
X

Zgjidhni gjuhën tuaj

Worldwide (English)Worldwide (English) Albania (Shqip)Albania (Shqip)

Njoftimi i sulmit DDoS

Faqja kryesoreLajme nga neNjoftimi i sulmit DDoS

Klientë të nderuar.

Me keqardhje ju informojmë se rrjeti ynë aktualisht po përjeton një sulm të refuzimit të shërbimit të shpërndarë (DDoS). Ky sulm po shkakton ndërprerje në shërbimet tona online, duke rezultuar në akses të kufizuar në platformat tona.

Një sulm DDoS është një përpjekje me qëllim të keq për të ndërprerë trafikun normal të një serveri, shërbimi ose rrjeti të synuar duke e mposhtur atë me një vërshim trafiku interneti. Fatkeqësisht, këto sulme nuk janë të rralla në peizazhin e sotëm dixhital dhe pavarësisht përpjekjeve tona më të mira për të zbutur kërcënime të tilla, ne e gjejmë veten përballë kësaj sfide.

Ju lutemi të jeni të sigurt se ekipi ynë teknik po punon në mënyrë aktive për të zbutur efektet e këtij sulmi dhe për të rivendosur operacionet normale sa më shpejt të jetë e mundur. Ne e kuptojmë shqetësimin që mund të shkaktojë kjo dhe sinqerisht kërkojmë falje për çdo ndërprerje në përvojën tuaj me ne.

Ndërkohë, ne vlerësojmë durimin dhe mirëkuptimin tuaj ndërsa punojmë me zell për të zgjidhur këtë çështje. Ne do të ofrojmë përditësime mbi situatën kur ato bëhen të disponueshme dhe do të përpiqemi t'ju mbajmë të informuar gjatë gjithë procesit.

Per me shume, ju lutem shikoni status faqen tone: https://status.albahost.net

Faleminderit për mbështetjen dhe bashkëpunimin tuaj të vazhdueshëm.

Sinqerisht,

Stafi i AlbaHost.


Top